Hulp nodig?
Wij staan jou graag te woord!

Veel gestelde vragen

Domeinnamen

In het klantenpaneel (http://www.dehostingleverancier.nl/Klantenpaneel) kunt u de nameservers zelf wijzigen. U kunt de nameservers wijzigen wanneer u bijvoorbeeld eigen nameservers heeft. De wijziginge wordt direct bij de domeinregistratie doorgevoerd en is na de wijziging ook inzichtelijk binnen de whois gegevens van uw domeinnaam.

Standaard staan deze op de nameservers van De Hosting Leverancier, zodat u via het control panel DNS records kunt aanmaken en wijzigen.

by k2badmin
Was this helpful?

Algemeen

De beschikbaarheid van een domeinnaam is te controleren door gebruik te maken van de domeinnaam controle aan de bovenzijde van de website, of op de domeinnaam pagina;  http://www.dehostingleverancier.nl/domeinnamen

by k2badmin
Was this helpful?

Om het bestelformulier overzichtelijk te houden, hebben we enkel de populaire domeinnaamextensies opgenomen in het bestelformulier, wanneer een domeinnaamextensie ontbreekt kunt u contact met ons opnemen voor de registratie.

by k2badmin
Was this helpful?

Verhuizen naar De Hosting Leverancier

Een .nl domeinnaam naar De Hosting Leverancier toe verhuizen is eenvoudig, bij de verlatende hosting partij dient een Token (Verhuiscode) opgevraagd te worden. Met deze verhuiscode kunnen wij de verhuizing eenvouding doorvoeren.

by k2badmin
Was this helpful?

Elke domeinnaam extensie kent een eigen verhuis procedure. In veel gevallen dient een verhuiscode (Token of EPP code) te worden opgevraagd bij de verlatende provider. Met deze code kan De Hosting Leverancier de verhuizing voor u uitvoeren.

by k2badmin
Was this helpful?

Domeinnaam wegverhuizen

Elke domeinnaam extensie kent een eigen verhuis procedure. In veel gevallen dient een verhuiscode (Token of EPP code) te worden aangeleverd bij de nieuwe hosting provider. Met deze code kan de nieuwe hosting partij de verhuizing voor u uitvoeren.

De token of EPP code kunt u vinden in het klantenpaneel. U klikt in het menu op Domeinnamen, klik op de domeinnaam waar het over gaat. Achter token klikt u op Token ophalen.

Mochten er vragen zijn neem contact met ons op.

by k2badmin
Was this helpful?

Hoe kunnen wij helpen

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je alle antwoorden op veel voorkomende vragen en diverse handleidingen om bijvoorbeeld zelf je e-mail in te stellen.

Veel gestelde vragen

Persoonlijk contact

Onze medewerkers staan je graag te woord! Bel ons voor telefonische ondersteuning op telefoonnr. 073 - 7470 128.

Persoonlijk contact

Stuur een e-mail

Stel je vraag online via het contactformulier óf stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur een e-mail