Over De Hosting Leverancier

De mensen achter De Hosting Leverancier

Wij zijn Dennis Bernards en André Kempenaars, De Hosting Leverancier, aangenaam.
Sinds 2008 bieden wij professionele en betrouwbare webhosting aan particulieren en bedrijven tegen de scherpste tarieven. We doen alles samen. Van offerte tot eindproduct tot het leveren van de hoogst mogelijke service. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor het maken van jouw website. Én we staan altijd persoonlijk voor je klaar om je te adviseren op het gebied van hosting, VoIP en VPS. Als je ons belt, wordt je direct persoonlijk te woord gestaan. Beloofd.

Wij geloven in persoonlijk en oprecht contact, wij zijn loyaal naar onze klanten en naar elkaar. Helderheid en eerlijkheid, daar staan we voor. Wij zijn we nauwkeurig, betrouwbaar en verantwoordelijk. Wij nemen geen genoegen met half werk en zijn ook pas echt tevreden als onze klanten dat zijn. Dat is waar wij naar streven. Iedere dag opnieuw.

Geef gerust aan waar jouw ICT-behoefte ligt, dan zorgen wij voor dé oplossing.
Stabiel, betrouwbaar en betaalbaar.

Alle websites die wij beheren staan op onze eigen, uiterst stabiele en beveiligde servers. Mocht er toch een keer een storing zijn, dan lossen wij die snel zelf op. Is een aanpassing van jouw website nodig? Ook dan staan we voor je klaar.

Met De Hosting Leverancier ben je dus verzekerd van professionele webhosting tegen zeer scherpe tarieven. Je wordt niet verrast door onverwachte kosten van bijvoorbeeld extra mailboxen, het gebruik van een spamserver of een hoger dataverkeer.

Wij zijn De Hosting Leverancier. Betrouwbaar. Veilig. Uiterst Betaalbaar. Persoonlijk en oprecht. Aangenaam.

Populaire diensten

Overal aan het werk

Overal aan het werk

Wanneer je een bedrijf hebt dan wil je overal en altijd kunnen werken. Maak hiervoor gebruik van Office 365, een slimme oplossing van Microsoft. Hiermee heb je overal toegang tot je e-mail en bestanden vanaf je notebook, tablet en telefoon. Zowel online als offline.

Direct aan de slag

Direct aan de slag

Als webdesigner weet jij als geen ander welk hosting pakket het beste bij jou past. Wij zorgen voor de beste ondersteuning van  onder andere JOOMLA!, MAGENTO en WORDPRESS maar ook andere CMS systemen worden door ons ondersteund.

VoIP-telefonie

VoIP-telefonie

Door over te stappen op de zeer betrouwbare VoIP-telefonie van De Hosting Leverancier bespaar je aanzienlijk op jouw telefoonrekening. Daarnaast kun je naar eigen wensen onder andere  keuzemenu's, wachtrijen en doorschakelingen aanmaken