VoIP-telefonie
Voordelig bellen via internet

Door over te stappen op de zeer betrouwbare VoIP-telefonie (bellen via het internet) van De Hosting Leverancier bespaar je aanzienlijk op je telefoonrekening. Al je telefoonverkeer verloopt dan via onze high availability Hosted VoIP een techniek waarmee de bereikbaarheid en stabiliteit van je VoIP wordt gemaximaliseerd. Hiermee ben je klaar voor de telefonie van de toekomst! Wij bieden deze VoIP hosting in de cloud aan. Je profiteert dan van de lage investeringskosten én je bespaart aanzienlijk op je telefoonkosten. Daarnaast biedt dit platform een grote flexibiliteit. Hierdoor kan je telefonie eenvoudig meegroeien met de grootte van je organisatie. 

Klein

Het gemak van VoIP

60 00 Maand
  • 4 Lijnen
  • Volledige pro functionaliteit

Middel

VoIP met pro functionaliteit

70 00 Maand
  • 8 Lijnen
  • Volledige pro functionaliteit

Groot

Voor grotere organisaties

120 00 Maand
  • 16 Lijnen
  • Volledige pro functionaliteit

Steeds meer mensen en organisatie bellen via het internet, ook wel VoIP of IP-telefonie genoemd. VoIP telefonie heeft  inmiddels het ouderwetse analoog bellen grotendeels vervangen. Met VoIP wordt het spraaksignaal omgezet naar een digitaal signaal. Daardoor kan deze eenvoudig via je internetverbinding worden doorgezet naar de ontvanger.

Een VoIP-provider zorgt er vervolgens voor dat je internettelefoonverkeer wordt doorgestuurd naar elke gewenste ontvanger. Het maakt daarbij niet uit of het daarbij gaat om een analoge of VoIP-verbinding. Een aparte telefoonaansluiting is dus niet meer nodig. En dat scheelt aanzienlijk in je maandelijkse kosten.

Een ander groot voordeel is de kostenbesparing bij internationaal bellen. Je bent natuurlijk gewend om kosteloos webpagina's van over de hele wereld te bezoeken. Op diezelfde manier kan je telefoonverkeer ook via het internet gratis vervoerd worden over de hele wereld. In het land van bestemming word je telefoongesprek dan omgezet naar het conventionele netwerk.

Maar VoIP biedt nog meer voordelen. Zo is het netwerk bijvoorbeeld erg flexibel. Je kunt eenvoudig schakelen tussen het aantal gelijktijdige telefoonverbindingen (mits de snelheid van je internetaansluiting voldoende is). Je VoIP-aansluiting groeit moeiteloos met je mee. Je kunt zelf bepalen hoeveel mensen er gelijktijdig moeten kunnen bellen. Wanneer je onderneming groeit, kan je VoIP-aansluiting eenvoudig op je wensen worden aangepast.

De voordelen van VoIP-bellen op een rij:

VoIP en capaciteit
Het aantal gesprekken dat je gelijktijdig wilt voeren, kun je naar wens en onbeperkt opschalen. Hierdoor is je telefoonvoorziening vanaf de installatie klaar voor de toekomst. Je telefonie is nooit meer een beperkende factor in de groei van je organisatie.

VoIP is niet gebonden aan locatie
Doordat je telefoonverkeer via het internet verbinding maakt met de VoIP-provider maakt het niet uit waar je op dat moment bent. Wanneer je bedrijf bijvoorbeeld gaat verhuizen, is dat geen enkel probleem voor je telefoonverkeer. Je telefoonverbinding verhuist eenvoudig met je mee.

Verder is het bijvoorbeeld mogelijk om ook bij je thuis of vanaf een (tijdelijke) externe locatie te bellen vanaf je zakelijke nummer. Ook is het mogelijk om telefoongesprekken intern door te verbinden, ook naar een externe locatie.

VoIP maakt een geavanceerde telefooncentrale mogelijk
Door het gebruik van een VoIP-telefooncentrale bepaal je zelf hoe klanten door je centrale met de juiste persoon worden doorverbonden. Daarbij voeg je eenvoudig keuzemenu's toe, voer je doorschakelnummers in of zet je je klanten (natuurlijk zo kort mogelijk) ‘in de wacht’ met een toepasselijk wachtmuziekje.

VoIP-centrale eenvoudig wereldwijd te bereiken
Doordat onze VoIP-servers (die op onze eigen hardware in het datacenter draaien) altijd beschikbaar zijn, kun je overal in de wereld bellen met een internetverbinding via je VoIP-aansluiting.

VoIP is kostenbesparend
Door het bellen via een VoIP-provider vervallen de vaste kosten van je huidige telefoonaansluiting. Daarnaast zijn de tarieven van de een VoIP provider over het algemeen lager. Zo kost een minuut bellen naar een vast nummer via ons slechts € 0,03. Dit betekent een besparing tot wel 70% ten opzichte van een conventionele aansluiting.
Ook de buitenlandse tarieven zijn aanzienlijk lager, doordat je telefoongesprek via het internet naar het land van bestemming wordt vervoerd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van VoIP voor jouw organisatie? Bel of mail ons.

Neem ook een kijkje bij onze VoIP partner 3CX (VoIP-centralesoftware).

3CX VoIP telefonie