De Hosting Leverancier
Kies uw domein:

VoIP Hosting

Hosted VoIP

Met de high availability Hosted VoIP van De Hosting Leverancier bent u klaar voor de toekomst! Omdat wij deze VoIP hosting in de cloud aanbieden, profiteert u mee van de kleine investeringskosten, de kostenbesparing van de belminuten en een de flexibiliteit van het platform die naar wens met de grootte van uw bedrijf mee groeit. 

VoIP hosting producten

Aantal Lijnen
Functies 3CX
Prijs p/m
4
Beperkt
€ 19,50
4
Volledig
€ 40,00
8
Volledig
€ 70,00
16
Volledig
€ 120,00

Bellen via internet, ook wel VoIP of IP-telefonie genoemd, heeft tegenwoordig grotendeels het ouderwetse analoog bellen vervangen. In feite wordt een het spraaksignaal omgezet naar een digitaal signaal waardoor deze eenvoudig via uw internet verbinding kan worden getransporteerd naar de ontvanger.

Een zogenaamde VoIP-provider zorgt er vervolgens voor dat uw internettelefoonverkeer doorgestuurd wordt naar elke gewenste ontvanger, ongeacht of dit een analoge of VoIP-verbinding betreft.

U heeft hiervoor dus geen aparte telefoonaansluiting meer nodig, en dat scheelt aanzienlijk in uw maandelijkse kosten.

Een ander groot voordeel is de kostenreductie bij het internationaal bellen. Het telefoonverkeer kan immers via het internet gratis vervoerd worden over de hele wereld, net zoals u gewend bent om kosteloos webpagina's van over de hele wereld te kunnen bezoeken. In het land van bestemming zal uw telefoonverkeer worden omgezet naar het conventionele netwerk.

Maar VoIP biedt meer, zo is het bijvoorbeeld erg flexibel en kunt u eenvoudig schakelen in het aantal gelijktijdige telefoonverbindingen*.
Uw VoIP-aansluiting groeit moeiteloos met u mee, u kunt zelf bepalen hoeveel mensen er gelijktijdig moeten kunnen bellen. Wanneer uw onderneming groeit kan uw VoIP-aansluiting naar uw wens worden aangepast.

De voordelen van VoIP-bellen op een rij:

VoIP en capaciteit
Het aantal gesprekken dat u gelijktijdig wilt voeren kunt u naar wens en onbeperkt opschalen. Hierdoor is uw telefoonvoorziening vanaf de installatie klaar voor de toekomst en zal de telefonie geen beperkende factor zijn voor de groei van uw onderneming.

VoIP is niet gebonden aan uw locatie
Doordat uw telefoonverkeer via het internet verbinding maakt met de VoIP-provider maakt het niet uit waar u zich bevindt. Wanneer u bijvoorbeeld met uw bedrijf gaat verhuizen, is dat geen enkel probleem voor uw telefoonverkeer, de telefoon verhuist eenvoudig met u mee.
Verder is het bijvoorbeeld mogelijk om ook bij u thuis of (tijdelijke) externe locatie te kunnen bellen vanaf uw zakelijke nummer en is het mogelijk om telefoongesprekken intern door te verbinden, ook naar uw externe locatie.

VoIP maakt geavanceerde telefooncentrale mogelijk
Door het gebruik van een VoIP-telefooncentrale kunt u zelf bepalen hoe klanten door uw centrale met de juiste persoon wordt doorverbonden, compleet met bijvoorbeeld keuzemenu's, doorschakelnummers of groepen en wachtmuziek.

VoIP-centrale eenvoudig wereldwijd te bereiken
Doordat onze VoIP servers op onze hardware in het datacenter altijd beschikbaar zijn kunt u overal in de wereld met een internet verbinding via uw VoIP aansluiting bellen.

VoIP is kostenbesparend
Door het bellen via een VoIP-provider vervallen de vaste kosten van uw huidige telefoonaansluiting, daarnaast zijn de tarieven van de een VoIP provider over het algemeen lager. Zo kost een minuut bellen naar een vast nummer via onze partner Signet slechts € 0,0265, dit is tot wel 70% goedkoper dan een conventionele aansluiting.
Ook de buitenlandse tarieven zijn aanzienlijk goedkoper doordat uw telefoongesprek via het internet naar het land van bestemming wordt vervoerd alvorens het gesprek naar het telefoonnummer wordt doorverbonden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem ook een kijkje bij onze VoIP partners 3CX (VoIP-centralesoftware) en Signet (VoIP provider).

* Mits de snelheid van uw internetaansluiting voldoende is.