Populaire CMS-oplossingen

Via hosting van De Hosting Leverancier, is jouw website altijd zorgeloos online.
Onze krachtige hosting webservers zijn ingericht en afgestemd op de richtlijnen en adviezen die de CMS systemen voorschrijven.
Hierdoor zijn de snelheid en stabiliteit van jouw website altijd gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd en overal online is! Beloofd!

Wanneer u graag ondersteuning van ons ontvangt voor het installeren van jouw favoriete website software, neem dan gerust contact met ons op.

De meest gebruikte applicaties zijn;

Wordpress CMS

Wordpress CMSWordpress is het grootste en bovendien gratis CMS (Content Management Systeem) wereldwijd. In 2003 is Wordpress ontstaan en ontwikkeld om eenvoudig een blog op het internet te publiceren. In de basis is het dat nog steeds, echter door de veelal gratis plugins kunnen de functionaliteiten worden uitgebreidt. 

De Hosting Leverancier biedt de mogelijkheid om eenvoudig wordpress te installeren op jouw webhosting.

Wil je graag direct van start gaan met je wordpress website, geef dit dan bij ons aan zodat we na de oplevering direct wordpress voor je installeren.

Pakketten die geschikt zijn voor het gebruik van Wordpress zijn, klein, middel en groot all-in.

Bestel direct 

Joomla! CMS

Joomla! CMS

Met de oprichting in 2000 loopt Joomla! (opgericht als Mambo) als open source CMS (Content Management Systeem) het langste mee van de populaire systemen. In marktaandeel komt Joomla! op een 2e plaats achter Wordpress.

Met name vanaf versie 3 heeft het systeem grote stappen gemaakt in gebruiksgemak en functionaliteiten. Op dat gebied liep het voor die tijd nog wel eens achter op alternatieve systemen.

Met de vele extensies die vaak gratis worden aangeboden zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, of je nu een website, webshop, fotoboek of community wilt opzetten, het is allemaal mogelijk!

Vanuit het controlpanel kan met een paar muisklikken een Joomla! installatie worden uitgevoerd, zonder enige technisch benodigde kennis. Laat je de installatie graag door ons doen, is dit uiteraard ook geen enkel probleem.

Pakketten die geschikt zijn voor het gebruik van Joomla! zijn,klein, middel en groot all-in.

Bestel direct 

Drupal CMS

Drupal

Drupal is in vergelijking met Wordpress en Joomla een stuk technischer in het beheer en opzet. Daarom wordt dit systeem vaak gebruik door de meer ervaren website bouwer met kennis van programmeren. Er zitten standaard veel meer functionaliteiten ingebouwd in de basis installatie van Drupal. Daarbij is ook Drupal nog verder uit te breiden met zogenoemde modules. Echter zijn de modules kleiner van code, en moeten voor een gewenste functionaliteit vaak meerdere modules gecombineerd worden om de betreffende functionaliteit te realiseren.

Door de meer technische opzet is het systeem stabieler en meer schaalbaar waardoor dit systeem vaak gebruikt wordt door grote enterprise websites van internationale organisaties.

Pakketten die geschikt zijn voor het gebruik van Joomla! zijn, klein, middel en groot all-in.

Bestel direct

 

Magento webshop CMS

Magento

Magento is in tegenstelling tot Wordpress. Joomla! en Drupal, in de basis als webshop ingericht. Het is op webshop gebied dan ook het meest gebruikte systeem wat te verkrijgen is. Veel grote webshops maken gebruik van de magento software, en vele administratiesystemen en betaalsystemen zijn naadloos aangesloten op Magento.

Er is een grote community actief en er zijn vele templates en plugins te downloaden, echter is de implementatie van Magento zelf, en bijbehorende plugins een stuk complexer dan dit het geval is bij met name Joomla en Wordpress.

Een ander punt van aandacht is dat het Magento een zwaar systeem is, welke krachtige hosting vereist om soepel te kunnen draaien. De Hosting Leverancier biedt hiervoor speciale Magento Hosting, met extra krachtige servers en configuraties.

Informeer naar ons voor meer info, of bestel direct.

Bestel direct