De Hosting Leverancier
Kies uw domein:

Magento Hosting

magento iconMet de speciale Magento hosting van De Hosting Leverancier, is uw Magento webshop altijd zorgeloos online. Onze krachtige Magento hosting webservers zijn ingericht en afgestemd naar de richtlijnen en adviezen die Magento voorschrijft. Hierdoor is de snelheid en stabiliteit van uw Magento website ten alle tijden gegarandeerd.

Magento hosting producten

Webruimte
Dataverkeer
PHP / MySQL
Domeinnaam
Backup
Vanaf prijs p/m
 
10 GB
Onbeperkt*
Ja
Ja
Dagelijks
€ 30,83
(€ 370,00 p/j)
40 GB
Onbeperkt*
Ja
Ja
Dagelijks
€ 80,63
(€ 967,60 p/j)
80 GB
Onbeperkt*
Ja
Ja
Dagelijks
€ 140,63
(€ 1687,60 p/j)
 

De Hosting Leverancier hanteert duidelijke producten met heldere prijzen, u zult dus niet worden verrast door onverwachte kosten van extra mailboxen, spamserver gebruik of een hoger dataverkeer.

We kunnen dan ook met recht zeggen dat we hoge kwaliteit combineren met een uiterst scherp tarief. Zo zijn al onze servers en het gehele netwerk volledig redundant uitgevoerd, staat uw data op een high end SAN, maken we gebruik van maar liefst 3 ISO gecertificeerde datacenters in Nederland en staan uw dagelijkse back-ups altijd veilig binnen het 3e datacenter (van een andere partner) op eveneens redundant hardware.

Twijfelt u over welk hosting product het best bij u past, neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat.