De Hosting Leverancier
Kies uw domein:

Joomla Hosting

joomla iconMet de speciale Joomla! hosting van De Hosting Leverancier, is uw Joomla website altijd zorgeloos online. Onze Joomla! hosting webservers zijn ingericht en afgestemd naar de richtlijnen en adviezen die Joomla! voorschrijft. Hierdoor is de snelheid en stabiliteit van uw Joomla! website ten alle tijden gegarandeerd.

Joomla hosting producten

Webruimte
Dataverkeer
PHP / MySQL
Domeinnaam
Backup
Vanaf prijs p/m
 
1000 MB
Onbeperkt*
Ja
Ja
Dagelijks
€ 4,17
(€ 50,00 p/j)
2000 MB
Onbeperkt*
Ja
Ja
Dagelijks
€ 7,08
(€ 85,00 p/j)
4000 MB
Onbeperkt*
Ja
Ja
Dagelijks
€ 10,83
(€ 130,00 p/j)
 

De Hosting Leverancier hanteert duidelijke producten met heldere prijzen, u zult dus niet worden verrast door onverwachte kosten van extra mailboxen, spamserver gebruik of een hoger dataverkeer.

We kunnen dan ook met recht zeggen dat we hoge kwaliteit combineren met een uiterst scherp tarief. Zo zijn al onze servers en het gehele netwerk volledig redundant uitgevoerd, staat uw data op een high end SAN, maken we gebruik van maar liefst 3 ISO gecertificeerde datacenters in Nederland en staan uw dagelijkse back-ups altijd veilig binnen het 3e datacenter (van een andere partner) op eveneens redundant hardware.

Twijfelt u over welk hosting product het best bij u past, neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat.